maanantai 12. maaliskuuta 2012

Haaveilin jo vuosia sitten omasta autosta ja omasta asunnosta, tarkemmin omasta Corollasta ja omasta luukusta keskellä sitä pelättyä ja paheksuttua Suvelaa. En vielä viisi vuotta sitten täysi-ikäistyttyäni tiennyt, että kumpikin haave kävisi toteen, joskaan nyt ei aivan kuten villeimmissä unelmissani. Haavekuviini Corollasta ei kuulunut hailakka taivaansininen maalipinta, eikä nimeni kirjautunut unelma-asuntoni vuokrasopimukseen vasta vuosien etsimisen ja seikkailun jälkeen. Nyt kuitenkin olen ainakin toistaiseksi asettunut ja tuntuu siltä, että tässä on hyvä pysyä ainakin jonkun aikaa.


Minä. Ja tällaiset kaula-aukot eivät tässä blogissa sitten toistu.

22 vuodessa olen saavuttanut ja jättänyt saavuttamatta. Kulutan koulunpenkkiä edelleen, joskin tällä kertaa olen hyvin vakaasti päättänyt, että puolentoista vuoden päästä näitä näppäimiä kuluttaa uunituore puuartesaani. Tai no, näiden nimenomaisten näppäinten seuraajia ehkä.

Oma tyylini on ollut kadoksissa vuodesta 1989. Etsin sitä edelleen. Rakastan vaatteita, koruja ja erityisesti kenkiä, mutta viikottaisia H&M-hamstrauksia halajavien kannattaa vaihtaa osoitetta. Korkea vuokra ja vanhuuttaan vittuileva teini-ikäinen japanilaisromuni pitävät huolen siitä, että ylimääräistä rahaa on harvoin edes kaksinumeroista lukua, joten suosin kirppareilla pörräilyä ja noin muutenkin vanhan löytämistä uudelleen.

Vanhuuttaan vittuileva teini-ikäinen japanilaisromu.

Vietin puolisentoista vuotta elämästäni ammattikoulussa autolinjalla. Tuo aika muutti elämääni paljon, hyvässä ja pahassa. Autokärpänen minua kuitenkin puri jo pienenä, eikä tästä taudista taida olla parannusta. Lapseni, lemmikkini ja harrastukseni on vuoden -96 Toyota Corolla, Rollaksikin kutsuttu. Minua välkymmät saattavat tästä arvatakin mistä koko blogin nimi juontaa juurensa ;)

Rollapoppii on arkea ja juhlaa, löytöjä ja keksintöjä, vinkkejä ja vitutusta. Suvelan öistä löytynee yksi jos toinenkin tarina kerrottavaksi, ja jokainen huominen tuo aina lisää tullessaan. Onneksi ja ikävä kyllä.

Ensimmäisen postauksen vääntämisen vaikeus on nyt koettu, tämä tekniikan ihmelapsi suuntaa katseensa huomiselle!

2 kommenttia:

  1. Uiui asun samoilla huudeilla:D suvelan yössä todellakin näkee kaikenlaista jään ehottomasti lueskelemaan!
    Saa toki myös kurkata mun ja kaverin blogia
    mmaribe.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, pidetään me epekepeläiset yhtä :D
    Kurkkaan ehdottomasti blogianne :)

    VastaaPoista