lauantai 17. maaliskuuta 2012

Harmaa oli joskus lempivärini

...mutta ihmiset muuttuu. Ja niiden mielipiteet.

Minulla on täällä yhdenasuttavassa vuokraluukussani lemmikki. Sen nimi on Tomi ja se on 21-vuotias. Tämä lemmikki ei vaadi aikaisia aamuherätyksiä pissalenkkien muodossa, mutta töissä se käy, joten ensimmäisen kerran avasin silmäni tänään joskus kuuden jälkeen aamulla. Uudelleen nukahtaminen ei sitten tullutkaan kysymykseen ennen kuin vasta puoli kahdeksan maissa, mutta tokihan juuri silloin joku kohtasi vastustamattoman kutsumuksen hyppelehtiä neljätoista kokoa liian isoilla maihareilla rappuset kutoskerroksesta ihan alas asti. Luovuin toiveista leijailla takaisin unilinnoihin ja päätin hemmotella itseäni höyryävällä suihkulla. Suureksi harmikseni oveeni liimatusta "ei mainoksia" -tarrasta puuttui tarkentava lisäys "ei edes niitä hengellisiä", ja ne kirotut jehovantodistajat saivat kunnian keskeyttää sitten senkin yrityksen nauttia kiireettömästä lauantaiaamusta.

Ilma ulkona on harmaampi kuin collegehousuni, ja viimeaikaisten havaintojeni mukaan autoni maalipinta edustaa samaa värimaailmaa, joten olin itseni kanssa hyvin yksimielinen siitä, ettei se punaviinipullo ole kaiken tuon harmauden arvoista. Ehkä niistä mamman pakastimesta sosialisoiduista pippuripihveistä voidaan tänään nauttia ilmankin!

Tältä näytetään tänään.

Yksi lempparimekoistani. Harmaa, ylläri.

Olen sen laatuinen tekniikan ihmelapsi, että annoin uuden telkkarinikin levätä eteisessä pahvilaatikossaan päivätolkulla odottamassa, että Tomi tulee ja nostaa sen sieltä. Ei olisi ensimmäinen laite, jonka huikea tekniikkaosaamiseni olisi saastuttanut ihan käyttökelvottomaksi asti... Joten kuvien laatua on nyt pakko pahoitella, täytyy varmaan kysäistä kamerat tuntevalta pikkuveljeltäni tästä vehkeestä, notta onko tämä nyt käyttäjän vai käytettävän vika.

Joka tapauksessa, iltasella olisi tarkoitus suunnata ystäväni 22v 1kk ja 8pvä -kutsuille maistelemaan kakkua ja ehkä TÖKKÄISEMÄÄN kuoharipulloa, joten nyt jatkuu työnteko ja pihvinpaisto ;)


1 kommentti:

  1. Tosi kivan oloinen blogi sulla! ja oot nätti :)

    http://never-give-up-your-hope.blogspot.com/

    VastaaPoista