torstai 15. maaliskuuta 2012

Karamelleja

Eilisen päivän aikana oli tarkoitus saada aikaiseksi vaikka mitä. Aamulla nostaessani läppärin kannen sain vastaani hirvittävän läjän tehtäviä ja täpötäyden sähköpostin. Mitä sitten lopulta tein? Tietenkin kahvittelin ystäväni kanssa muutaman tunnin, kipaisin Matinkylän porvarikauppakeskittymässä meikkiostoksilla ja tulin ympäripuhutuksi illalla Amarillon karkkipäiville. Herääminen tänä aamuna ei siis tapahtunut lähellekään niin aikaisin kuin olisi ehkä ollut hyödyllistä.


Eilisen rättikavalkadi oli aika perussettiä.

Päivällä kahvia keitellessä tuli tunne, ettei sen heräämisen tänä aamuna olisi välttämättä tarvinnut tapahtua ollenkaan. Kahvinkeittimeni päätti yllättää minut positiivisesti ja räkäistä sisuksiinsa tukkeutuneet kofeiinilitkut puruineen päivineen ympäri keittokomeroa ja hempeän vaaleanpunaisia yöhousujani. Seurustelin hetken tolupullon kanssa ja päätin kuljettaa luuni huoltoasemalle tervehtimään iltavuorossa kärsivää pikkuveljeäni ja jonkun muun keittämää kahvikupposta.

Loppuillan kulutinkin tienaamisen parissa. Koristelin työpisteeni kynttilöin ja annoin rhinoceroksen laulaa - ah etätyön ihanuuksia!





4 kommenttia:

  1. Huippujuttu jos tykästyit mun blogiin, oikein päivänpiristys♥ tykästyin paljon myös sun blogiin, kirjoitat tosi asiallisesti ja niin hauskasti, jäin ihan koukkuun sun tekstiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän tulee melkein tippa linssiin! Kiitos kaunis :)

      Poista